Aluminium kozijnen

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit!

Een type materiaal die bij woonhuizen niet veel wordt gebruikt is aluminium. Bij een rijtjeshuis wordt vaak gekozen voor een ander type materiaal. Aluminium kozijnen worden veel gebruikt bij kantoorpanden, bedrijfspanden en grote vrijstaande huizen. Aluminium is een duurzaam materiaal en goed te onderhouden. Daarom kiezen bedrijven vaak voor aluminium. Maar aluminium geeft een pand ook een zakelijke en strakke uitstraling.

De voordelen van aluminium

Aluminium heeft weinig onderhoud nodig. Af en toe een schoonmaakbeurt is voldoende. Doordat aluminium weinig elektrostatisch is trekt aluminium weinig stof en vuil aan. Aluminium is erg sterk en roest niet. Ook ontstaan er geen rotte plekken. Als het aluminium is voorzien van een goede thermische onderbreking, dan isoleert het aluminium ook goed. Door kozijnen die goed isolerend werken kunt u geld besparen op uw energierekening.

Onderhoud aan uw aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen hebben weinig onderhoud nodig. Het is voldoende wanneer u de kozijnen regelmatig schoonmaakt. Gebruik een zachte spons en schoonmaakmiddelen die niet schuren. Want schurende deeltjes beschadigen de kozijnen. Zorg ervoor dat u de kozijnen ongeveer 6 keer per jaar schoonmaakt. Om de twee maanden een schoonmaakbeurt is voldoende.

Prijzen aluminium kozijnen

De prijzen voor aluminium kozijnen kunnen sterk variëren. Daarnaast maakt het ook verschil of u alleen kozijnen aanschaft, of een aluminium kozijn voor uw voordeur, schuifpui of dakraam. Denk bij aluminium kozijnen aan een prijs van € 370,00 tot € 410,00 per m². Bij voordeuren, achterdeuren of dakramen loopt de prijs nog meer op.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Dat is mogelijk! Wanneer u uw contactgegevens bij ons achterlaat nemen wij op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.