Boersma houten kozijnen

Kozijnenbedrijf Boersma

Boersma Kozijnen

★★★★★
Op basis van 22 beoordelingen

Kozijnenbedrijf Boersma heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van kozijnen. Wij hebben meerdere medewerkers in dienst die werkzaam zijn vanuit meerdere plaatsen. In ons assortiment hebben wij meerdere soorten kozijnen. Onze medewerkers zullen u het beste advies geven over de soorten kozijnen. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken.

Meer bedrijven uit Friesland

Kozijnen Friesland

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit!

Als uw kozijnen nodig aan vervanging toe zijn, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten materiaal. U vindt het natuurlijk ook belangrijk dat het vervangen zorgvuldig en vakkundig gebeurt. Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Onze specialisten in Friesland hebben veel ervaring in het plaatsen van kozijnen en kunnen u voorzien van passend advies. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en vergelijk het aanbod in Friesland zorgvuldig. Wij zijn uw kozijn specialist in de omgeving van Friesland!

Kunststof, aluminium of hout?

Er zijn verschillende soorten kozijnen op de markt. Een kunststof en aluminium kozijn trekt weinig stof aan omdat deze vrijwel niet elektrostatisch is. Daarnaast heeft een kunststof kozijn weinig onderhoud nodig. Als u tijdens het ramenlappen een doekje over het kozijn haalt, dan is dit voldoende. Een aluminium kozijn moeten na enkele jaren geconserveerd en gereinigd worden. Een houten kozijn moet ongeveer om de vijftien jaar worden geschilderd. Daarnaast is het belangrijk dat in een periode van dertig jaar eenmaal het hang- en sluitwerk van het kozijn wordt vervangen. Neem contact op met een vakman uit Friesland voor het juiste advies voor uw situatie.

Verbeterde isolatie

Kozijnen dragen bij aan een verhoogde isolatie in uw woning. Houten kozijnen isoleren het beste, hierna komen de kunststof en aluminium kozijnen. Bij een ouder kozijn ziet u door de tijd heen kleine kiertjes of barstjes ontstaan, op die manier kan er veel warmte verloren gaan. De kozijnen die u tegenwoordig ziet hebben een hoge isolatiewaarde, wat bijdraagt aan een goed geïsoleerde woning. Wilt u weten wat het kost om uw woning te voorzien van nieuwe kozijnen? Vraag bij ons eenvoudig meerdere offertes aan bij specialisten in Friesland om het aanbod te vergelijken.

Raamkozijnen en deuren

Kozijnen zijn te vinden in verschillende groottes, en natuurlijk kunt u ze op maat laten maken. Er zijn varianten voor schuifpuien, dakkapellen, ramen en deuren. Een deur gemaakt van kunststof is zeer brandveilig, omdat deze moeilijk ontvlambaar en zelfdovend is. Bij een aluminium deur blijft de warmte extra goed binnen en de kou buiten. Dit komt door de thermische onderbreking. Een deur gemaakt van hout is bij beschadiging makkelijk te herstellen door kleine delen te vervangen. Daarnaast zijn houten deuren makkelijk te schilderen.

Vergelijk op prijs en kwaliteit

Bij ons heeft u de mogelijkheid om maximaal vijf offertes aan te vragen bij specialisten uit Friesland en omgeving en deze te vergelijken. Uiteraard vinden wij een goede verhouding in prijs en kwaliteit erg belangrijk. Daarom bieden wij u de scherpste prijzen voor kozijnen in Friesland.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Dat is mogelijk! Wanneer u uw contactgegevens bij ons achterlaat nemen wij op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.