Hoe werkt Kwieq?

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit!

Hoe werkt Kwieq?

Wanneer u overweegt om nieuwe kozijnen aan te schaffen dan staat u op het punt om een behoorlijke investering te doen. Logischerwijs wilt u daarom een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en een goede deal sluiten. Omdat het aanschaffen van kozijnen geen alledaagse bezigheid is, is het prettig dat u goed weet wat de exacte prijzen zijn en wat de voor- en nadelen van een bepaalde materiaalsoort zijn. Hier springt Kwieq op in. Bij ons vergelijkt u leveranciers gratis en vrijblijvend op prijs en kwaliteit.

1. Offerteformulier invullen

Het invullen kost u slechts enkele minuten. Wat van belang is dat u een goed beeld geeft van uw wensen. Gaat uw voorkeur uit naar houten, kunststof of aluminium? Wat zijn de afmetingen?

2. Vergelijken van specialisten

U ontvangt binnen aanzienlijke tijd diverse aanbiedingen van specialisten die wij zorgvuldig voor u geselecteerd hebben. Leg de aanbiedingen naast elkaar neer en bekijk de voor- of nadelen.

3. Bespaar op uw investering

Het prijsverschil kan aanzienlijk zijn. Aan u om een keuze te maken voor een specifiek bedrijf die de kozijnen voor levert en installeert. U bent nergens toe verplicht. Gemak dient de mens!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Dat is mogelijk! Wanneer u uw contactgegevens bij ons achterlaat nemen wij op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.