Kozijnen leads ontvangen?

Wij nemen uw klantenwerving uit handen!

Telefonisch contact

Heeft u vragen over deelname?
Wij staan u graag te woord.

088 400 3040

2. Bedrijfsaanmelding NL

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Als kozijnen specialist bent u altijd op zoek naar nieuwe klanten! Wij zijn specialist in het werven van nieuwe klanten en bieden onze diensten no cure, no pay basis aan. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van internet en online marketing en zetten onze kennis in om u te voorzien van leads. Doordat wij goed vindbaar zijn in zoekmachines komen potentiële klanten die op zoek zijn naar een kozijnen specialist bij ons uit. Wij sturen deze leads direct naar u door. Via ons bent u minder tijd kwijt aan klantenwerving en houdt u meer tijd over voor andere dingen.

Uw klantenkring uitbreiden

Als specialist in kozijnen wilt u natuurlijk gewoon doen waar u goed in bent, uw kennis over kozijnen delen en klanten tevreden maken met nieuwe kozijnen. Klantenwerving is een onderdeel waar u liever niet teveel tijd aan besteed. Daarom kunt u de leadgeneratie uitbesteden aan Kwieq. Alle leads komen via ons bij u terecht, als u deze leads omzet naar klanten zal uw omzet stijgen.

  • No cure, no pay werkwijze. U investeert een vast bedrag per aanvraag. Indien u geen aanvragen ontvangt, dan ontvangt u uiteraard ook geen rekening.
  • Duidelijke voorwaarden en geen addertjes onder het gras las abonnementskosten. U weet vooraf exact wat een lead u kost.
  • Wij zorgen voor een goede vindbaarheid in Google zonder dat een hoge investering nodig is.
  • Perfect meetbaar. Wij sturen u maandelijks een gespecificeerd overzicht met alle leads die u heeft ontvangen.
  • Een bijkomend effect: onze klantenwerving vergroot uw naamsbekendheid.

Zullen we kennismaken?

Wij zetten graag al onze kennis in om u te voorzien van klanten die op zoek zijn naar een specialist voor hun kozijnen. Deze leads zetten wij naar u door, u heeft er weer een potentiële klant bij. Wij verzorgen de leadgeneratie voor uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.