Offerte

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit!

Bij ons heeft u de mogelijkheid om meerdere offertes aan te vragen. Zo kunt u elke offerte in alle rust doornemen en een goede beslissing nemen. Het is erg verstandig om eerst verschillende offertes aan te vragen en hierna elke aanbieding apart te bestuderen. Zo wordt u zich bewust van de prijs – kwaliteit verhouding van verschillende bedrijven. Het aanvragen van een offerte is geheel kosteloos en uiteraard vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Soorten

Er zijn verschillende soorten kozijnen. Uw specialist kan u informeren over de diverse materialen en welk materiaal het beste is voor uw situatie. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen en unieke eigenschappen. De meest voorkomende materialen zijn:

Kunststof kozijnen

Kozijnen gemaakt van kunststof hebben een lange levensduur. Ze hebben weinig onderhoud nodig en is vrijwel niet elektrostatisch. Kunststof is moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Daarom is het materiaal brandveilig.

Houten kozijnen

Een houten kozijn heeft een hoge isolatiewaarde. Dit zorgt ervoor dat warmte binnen blijft en de kou buiten. Een houten kozijn is eenvoudig te schilderen, zo kunt u het kozijn makkelijk voorzien van elke gewenste kleur.

Aluminium kozijnen

Een kozijn van aluminium heeft ook een lange levensduur. Het geeft een woning een moderne en strakke uitstraling. Het gebruik van dit materiaal is vooral aan te raden bij woningen met grote oppervlakten. Doordat het vrijwel niet elektrostatisch is, trekt het weinig stof en vuil aan. Hierdoor is het makkelijk schoon te houden.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat de kozijn specialist bij u uit de buurt voor u kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan! U ontvangt maximaal een aantal (max. 5) offertes van kozijn specialisten bij u uit de buurt. U kunt dus gemakkelijk en vrijblijvend vergelijken.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Dat is mogelijk! Wanneer u uw contactgegevens bij ons achterlaat nemen wij op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.